Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Spoštovani starši,

prvi šolski dan se bliža. Učenci od 2. do 9. razreda se v ponedeljek, 2. 9. 2024, zberejo na šolski ploščadi ob 7.30. Skupaj z razredniki bodo odšli v matične razrede, kjer se bodo seznanili s hišnim redom in šolskimi pravili. S seboj naj imajo copate in šolsko torbo, da bodo domov lahko odnesli učbenike iz šolskega sklada. Za izposojo učbenikov učenci potrebujejo izkaznico šolske knjižnice. Pouk bo potekal po urniku, ki bo v eAsistentu za vse učence viden najkasneje 1. septembra.

Starši prvošolcev ste vabilo na uvodno srečanje že prejeli, zberemo se na ploščadi šole ob 9.00.

Šolski prevoz bo organiziran že od ponedeljka, nov vozni red avtobusa in šolskega kombija je objavljen na spletni strani šole. Prav tako bodo s prvim šolskem dnem organizirane dejavnosti razširjenega programa (po starem jutranje varstvo in podaljšano bivanje). V prvem tednu izvajanja razširjenega programa bomo ponovno preverjali prijave na posamezne dejavnosti.

Prvi šolski dan bo poskrbljeno tudi za vso prehrano z izjemo zajtrka, ki bo na voljo od torka, 3. 9. 2024. Ob morebitni odsotnosti starši poskrbite za pravočasno odjavo prehrane.

Več informacij o novem šolskem letu boste prejeli na roditeljskih sestankih 10. 9. 2024. Vabila boste prejeli pravočasno.

Veselimo se uspešnega sodelovanja v novem šolskem letu.

Matej Šiško, ravnatelj

Related Images:

(Skupno 3 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost